Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'INS Gabriel Ferrater i Soler de Reus organitza dissabte una Jornada de Portes Obertes virtual

El centre està fent un esforç per minimitzar els inconvenients del confinament en els tràmits d’inscripció

L'Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus L'Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus AGORA.XTEC.CAT
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 22 Mai 2020 18:54

Aquest dissabte 23 de maig, a les 11h, l'Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus organitza una Jornada de Portes Obertes Virtuals per poder explicar a les famílies i futurs estudiants les característiques del centre, modalitats que s'imparteixen i les activitats i projectes educatius en els què participa activament.

Per poder participar, les famílies han de fer una inscripció prèvia. El formulari el trobaran al web del centre. Amb l'opció de participació, prèvia inscripció que s’ofereix a les famílies, es vol facilitar el diàleg i poder respondre "in situ" els dubtes dels assistents.

A la pàgina web del centre hi ha a disposició de tothom material de consulta on s'expliquen les  característiques de l'institut i els estudis que s'imparteixen. Per aquelles persones interessades, es recomana especialment visitar les xarxes  on veuran reflectit el dia a dia del centre, les activitats extraescolars i les fites aconseguides pels alumnes, entre altres.

A més, des del centre s'està fent un esforç per tal de minimitzar els inconvenients que suposa el  confinament en aquests tràmits, tradicionalment presencials, reforçant les vies de contacte de manera virtual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: