Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre el termini de preinscripció per a les llars d’infants l’Escola de Música d’Altafulla

Es podran realitzar des d’aquest dimecres 20 de maig i fins al pròxim 26 de maig, preferentment per vies telemàtiques

Escola Municipal de Música d'Altafulla Escola Municipal de Música d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Mai 2020 16:19

A partir d’aquest dimecres 20 de maig i fins al 29 de maig es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als infants d'ambdues escoles bressol d’Altafulla, Hort de Pau i Francesc Blanch, i l'Escola Municipal de Música. La preinscripció s’haurà fer, preferentment, per registre digital a través de l’Ajuntament d’Altafulla o bé a través de correu electrònic. Tot i això, també es podrà realitzar presencialment, del 27 al 29 de maig, per aquelles famílies que no disposin de mitjans digitals.

Des d’avui, dimecres 20 de maig, i fins al pròxim 29 de maig, ja es pot fer la preinscripció a les escoles bressol Hort de Pau i Francesc Blanch i a l’Escola Municipal de Música, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Per a fer-ho és necessari estar donat d’alta a idCAT. També es podrà gestionar per correu electrònic al centre escollit en primera opció autoritzant a la direcció del centre a registrar electrònicament la sol·licitud de preinscripció i adjuntant la documentació corresponent. Per a la llar d’infants Francesc Blanch, el correu és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; per a la llar d’infants Hort de Pau s’ha d’enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i per a l’Escola de Música, al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment de forma digital, podran lliurar les seves sol·licituds de preinscripció de forma presencial del 27 de maig i fins el 29 de maig inclòs. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció. La cita prèvia per a la llar d’infants Francesc Blanch es podrà demanar a partir del dimecres 20 fins el 26 de maig, de 10h a 12h trucant al  977656031 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En el cas de la llar d'infants Hort de Pau, la cita prèvia es pot demanar des d’aquest dimecres 20 fins el 26 de maig, de 10h a 12h, trucant al  977652120 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per últim, en el cas de l’Escola de Música, es podrà demanar des d’aquest mateix dimecres, 20 de maig, i fins al 26 de maig, de 10h a 12h, trucant al  977652060 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

Els barems i documentació de l'Escola Municipal de Música per al curs 2020-2021 es poden consultar a través del web municipal, com també es poden consultar els barems i documentació de les llars d'infants municipals Hort de Pau i Francesc Blanch, també per al curs 2020-2021. D’altra banda, es pot accedir al full de preinscripció de l'Escola Municipal de Música i al full de preinscripció de les llars d'infants municipals, també a través del web de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: