Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre la inscripció a les proves d’accés als cicles de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació 

Es podran realitzar del 13 al 21 de maig / Com a mesura de prevenció, enguany es promourà la realització de tots els tràmits per via telemàtica

Imatge d'una classe de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació, a Tarragona Imatge d'una classe de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació, a Tarragona DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 15 Mai 2020 10:22

El termini d’inscripció a les proves d’accés a estudis de grau superior dels centres de la Diputació va començar aquest dimecres 13 de maig i s’allargarà fins al dia 21. Les persones interessades en cursar algun dels cicles de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació el proper curs, i que no reuneixin els requisits obligatoris per accedir-hi directament, hauran de realitzar aquests exàmens, que tindran lloc del 29 de juny al 6 de juliol, segons el calendari marcat pel Departament d’Educació de la Generalitat.

Enguany, com a mesura preventiva per la situació de pandèmia per coronavirus, la inscripció a les proves d’accés serà preferentment per via telemàtica a través del web d’Ensenyament de la Generalitat. Tot i que també es podrà realitzar presencialment al centre de preferència els dies 19, 20 i 21 de maig, amb cita prèvia que caldrà demanar del 13 al 18 de maig, de 9h a 18h, trucant al centre on es vulgui cursar els estudis. En aquest cas, s’hauran de tenir en compte algunes mesures de seguretat com fer el tràmit de forma individual, dur la documentació impresa i emplenada des de casa preferentment i portar bolígraf propi. També es recomana l’ús de mascareta i guants i evitar fer la inscripció presencial si es tracta de persones vulnerables o amb símptomes.

Podran accedir directament als estudis de Grau Superior de les escoles d’art i disseny de la Diputació aquells alumnes que tinguin el Batxillerat Artístic, un títol en Grau Superior d’arts plàstiques, disseny, conservació i restauració de béns culturals o d’art dramàtic en especialitat d’escenografia, entre d’altres. També quedaran exempts de la prova els titulats en Enginyeria Tècnica Industrial, Arquitectura i Belles Arts o aquells que hagin superat les proves d’accés a aquests estudis universitaris. Totes les excepcions al detall i la informació sobre les proves es pot consultar al web del departament d’Educació.

Preinscripció al centre

Els futurs alumnes també hauran de realitzar la preinscripció al centre on volen cursar els seus estudis del 10 al 17 de juny per via telemàtica a través d’aquest portal. Tot i que també serà possible fer-ho presencialment del 15 al 17, amb cita prèvia i les pertinents mesures de seguretat. La matrícula definitiva es realitzarà de l’1 al 7 de setembre, un cop es reuneixin tot els requisits obligatoris o s’hagin superat les proves d’accés.
 
Cicles de grau superior a les Escoles d’Art i Disseny a la Diputació

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: d’Animació, de Gràfica Publicitària, d'Il·lustració, de Fotografia, d'Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. A l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus s'hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d'obres de decoració i un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals. Pel que fa a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, aquest serà el segon curs que oferirà el cicle formatiu de grau superior de Modelisme i matriceria ceràmica, conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i amb titularitat de la Departament d’Educació de la Generalitat.
 
L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa és de referència a la demarcació, perquè ofereixen una preparació i qualificació professional. Els dotze cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny tenen una durada de dos cursos acadèmics, amb una clara vocació de preparar als estudiants pel món laboral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: