Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles de Torredembarra es desinfectaran abans de les preinscripcions presencials

L'Ajuntament ha aixecat la suspensió del contracte de neteja de les escoles perquè es puguin desinfectar

Les preinscripcions presencials es desenvoluparan a les tres escoles - Antoni Roig (a la imatge), Molí de Vent i l’Antina Les preinscripcions presencials es desenvoluparan a les tres escoles - Antoni Roig (a la imatge), Molí de Vent i l’Antina AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 14 Mai 2020 15:09

L’Ajuntament de Torredembarra ha resolt l’aixecament parcial de la suspensió del contracte del servei d’higiene, ordre i neteja de les escoles i llars d’infants municipals de Torredembarra, per al període comprès entre el 12 de maig i el 23 de maig de 2020. L’empresa haurà d’adoptar totes aquelles mesures necessàries de prevenció i protecció de les persones treballadores d’acord amb les recomanacions del Govern, de la Generalitat i de l’Ajuntament.

Aquesta decisió s’ha pres després que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya hagi establert el període de preinscripció a educació infantil, primària i ESO del 13 al 22 de maig, amb suport informàtic i del 19 al 22 de maig presencialment amb cita prèvia. Per aquest motiu, cal procedir a la neteja i desinfecció de les tres escoles - Antoni Roig, Molí de Vent i l’Antina - on es desenvoluparan preinscripcions presencials i que són responsabilitat de l’Ajuntament. El manteniment dels instituts correspon a la mateixa Generalitat.

Cal recordar que amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la pandèmia de la Covid-19, es va obligar al tancament dels centres escolars, i en conseqüència a la suspensió de l’execució d’una sèrie de contractes subscrits per les administracions públiques en aquests equipaments. No ha estat fins al 8 de maig passat que la Generalitat ha autoritzat a l’Ajuntament a poder entrar a les escoles del municipi per a la realització de neteges i desinfeccions i manteniments, si s’escau.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: