Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV suspèn les activitats d’estiu per a escolars, estudiants i professorat de secundària

Els tallers científics del SummerLab, dirigits a estudiants d'ESO, sí que s'oferiran en mode virtual

Taller de l'edició 2018 del Summerlab Taller de l'edició 2018 del Summerlab URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Mai 2020 09:18

Les propostes lúdiques i científiques que la URV organitza cada estiu, dirigides a escolars, estudiants de secundària i professorat, es veuran alterades aquest 2020 a causa de la pandèmia de la COVID-19. Les mesures de distància social no permetran celebrar el campus d’estiu Summer Camp, orientat a escolars de 4 a 12 anys, ni els tallers científics EstiURV, adreçats a alumnes de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat, ni el programa Aprofundiments, de formació, per a professorat de secundària.

No obstant això, la Universitat treballa per oferir a distància el SummerLab, el programa que fa entrar en contacte els adolescents de 1r a 3r d’ESO amb les disciplines científiques de la URV. El nou format permetrà arribar a més públic perquè transformarà els tallers presencials en tallers en línia. El SummerLab tindrà lloc del 29 de juny al 31 de juliol i properament es publicarà l’oferta al web www.urv.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: