Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre la preinscripció als centres educatius de Cunit

La preinscripció telemàtica per a les escoles i l'institut es podrà fer, del 13 al 22 de maig, i per la llar d'infant, de l'11 al 15 de maig

Escola Els Cossetans, a Cunit Escola Els Cossetans, a Cunit ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 08 Mai 2020 21:54

D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació la preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria es podrà dur a terme del 13 al 22 de maig.

Preinscripció a la Llar d’Infants

El calendari de preinscripció per la llar d’infants El Trenet, de titularitat municipal, s’establirà durant la propera setmana, una vegada es publiqui l’oferta de places vacants. S’ha demanat a les famílies de la llar que presentin sol·licitud de renovació durant la setmana de l’ 11 al 15 de maig a l’email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La regidora d’Ensenyament de Cunit, Yolanda Sánchez, vol destacar que “tenim per endavant el període de preinscricpió als centres educatius, la situació actual ens obliga a activar nous mecanismes. Sigui com sigui, farem tot el possible perquè les famílies puguin fer les seves sol·licituds de places escolars”.

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà de FP i d’arts plàstiques i disseny i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior de FP i d’arts plàstiques i disseny.

Preinscripció online

El Departament d’Educació estableix que, ateses les actuals circumstàncies extraordinàries ocasionades per la Covid-19, es promourà la preinscripció telemàtica, de manera que el tràmit es podrà fer online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. No serà necessari presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre. Per fer la preinscripció s’haurà d’utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària –escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Amb l’objectiu de garantir l’equitat, i en el cas d’aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, el Departament d’Educació preveu que la preinscripció es pugui fer de manera presencial entre els dies 19 i 22 de maig. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’internet.

Cada centre determinarà el seu horari d’atenció al públic, segons les necessitats.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: