Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola d’Adults de Roda de Berà ofereix cursos online per a treballadors i persones en atur

S’ofereixen 35 cursos de diferents àmbits, amb un total de 1.176 hores de formació

Imatge de l'interior de l'Escola d'Adults de Roda de Berà Imatge de l'interior de l'Escola d'Adults de Roda de Berà CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Mai 2020 10:57

A mitjans del mes de març, amb l’inici de l’estat d’alarma per gestionar la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, l’Escola d’Adults Municipal Mediterrani de Roda de Berà va haver de tancar les seves portes. Ara, per continuar oferint als seus usuaris una oferta formativa de qualitat, ha publicat tota una sèrie de cursos que permetran als treballadors millorar la seva qualificació professional durant el confinament, i ajudaran a ampliar la formació de les persones que actualment es trobin a l’atur. En total són 35 cursos de diferents àmbits, 1.176 hores de formació, subvencionats en la seva totalitat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya i seran impartits per FEMAREC.

Els treballadors en actiu poden realitzar tots els cursos, així com els que actualment estiguin afectats per un ERTO o siguin fixos discontinus en període de no ocupació, que també són considerats treballadors en actiu. Pel que fa a les persones en atur, només podran inscriure’s als cursos de l’àmbit de ‘Gestió comptable econòmica i financera i de recursos humans’.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 977 65 76 63. La documentació necessària serà el document DARDO, en el cas de les persones aturades, o la capçalera de la última nòmina, una fotocòpia del DNI (per les dues cares), el número de la Seguretat Social i una adreça de correu electrònic.

Els cursos es faran a través de Google Classrom, una plataforma molt intuïtiva i senzilla, fet pel qual només cal un ordinador i una connexió a Internet. També es pot fer servir una tauleta o un telèfon mòbil.

La totalitat dels cursos disponibles a l’Escola d’Adults es pot consultar a través del web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: