Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CNL de Tarragona i la Via T proposen per Sant Jordi un joc lingüístic per repassar frases fetes

'Per Sant Jordi, recordem frases' penjarà un cartell cada dia, del 20 d'abril al 5 o al 20 de maig, perquè els usuaris repassin les frases del concurs lingüístic del 2018

Santi Pallàs i tècniques del CNL de Tarragona, amb el cartell del concurs del 2019 Santi Pallàs i tècniques del CNL de Tarragona, amb el cartell del concurs del 2019 TARRAGONA21.COM
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 20 abril 2020 16:47

L'actual context impossibilita dur a terme la tercera edició del concurs lingüístic de Sant Jordi amb els cartells del joc penjats als aparadors de les botigues del centre de Tarragona i la Valls de l'Arrabassada, com s'havia fet fins ara. Per això enguany, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona i l'Associació de comerciants la Via T proposen una versió alternativa, a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter.

L'edició de 2020 del nostre joc lingüístic, 'Per Sant Jordi, recordem frases', consistirà en "recordar" l'edició del 2018 penjant un cartell cada dia a les xarxes perquè els usuaris puguin "repassar" les frases del concurs.

Com que no hi pot haver butlletes de participació ni premis, no cal que els usuaris donin la resposta amb els seus comentaris al Fb o al Tw. Cada dia es publicarà la resposta del dia anterior amb el nou cartell.

L'al·licient per als visitants de les xarxes és el petit repte lingüístic de cada frase, la utilitat didàctica és senzilla i evident. La participació dels usuaris a les xarxes es comptabilitzarà per les comparticions i els "m'agrada" al Fb, i pels repiulaments del Twitter.

El joc es desenvoluparà, del 20 d'abril al 5 o al 20 de maig, en funció de la finalizació del període de confinament.

A diferència del concurs, en aquest joc no hi haura premis, ja que no serà un concurs, sinó un entreteniment.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: