Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Cambrils crea un nou espai virtual amb tota l’oferta de formació online

L’e-AULA recull en una sola pàgina recursos de més de 30 entitats ordenades per sectors

Edifici de l'Ateneu Juvenil de Cambrils Edifici de l'Ateneu Juvenil de Cambrils MIKEL MURUZÁBAL / ARXIU
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 08:34

El Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils ha creat un nou espai virtual per posar a l’abast de la ciutadania tota l’oferta de formació a distància existent. L’e-Aula, que s’anirà actualitzant, recull en una sola pàgina web els recursos online de més de 30 entitats, administracions i organitzacions ordenada per àrees de coneixement i activitat per tal de facilitar la cerca. L’espai es pot consultar a aquest enllaç.

El regidor de Polítiques Actives d’Ocupació, Alejandro Garcia, ha explicat que l’e-Aula neix amb la voluntat de continuar oferint recursos i assessorament durant aquesta situació de confinament que ha obligat a aturar les activitats formatives presencials i ha limitat la majoria d’activitats empresarials. "Aquests dies també poden ser una oportunitat per ampliar els coneixements en el sector laboral de cadascú o una ocasió per explorar nous itineraris professionals, per quan això passi que passarà", ha afirmat Alejandro Garcia.

El regidor ha encoratjat a la ciutadania a utilitzar el ventall de possibilitats que ofereix aquest nou recurs. A més, el departament donarà suport a les persones interessades a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., des d’on es respondran els dubtes que puguin sorgir i es prestarà ajuda davant de qualsevol dificultat en el procés d’inscripció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: