Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles de Cambrils es presentaran conjuntament amb motiu de la preinscripció del curs 2020-21

L’acte tindrà lloc aquest dijous, 5 de març, a les 18 h, a la sala polivalent de l’edifici de l’Ateneu-L’Estudi

El calendari de portes obertes s'allargarà de l'11 al 27 de març El calendari de portes obertes s'allargarà de l'11 al 27 de març REVISTA CAMBRILS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Març 2020 11:40

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat una presentació conjunta de les set escoles del municipi amb motiu de la preinscripció del curs 2020-2021. L’acte es portarà a terme el proper dijous, 5 de març, a les 18h, a la sala polivalent de l’edifici de l’Ateneu-L’Estudi. Serà presentat pel regidor d’Educació, Alejandro Garcia, i comptarà amb la participació de tots els centres de primària.

El regidor ha explicat que aquesta presentació conjunta, que es realitza per primera vegada, permetrà a les famílies conèixer el model educatiu del  municipi en una sola jornada i, posteriorment, visitar els centres que més els interessin en les jornades de portes obertes.

Les jornades de portes obertes tindran lloc del 11 al 27 de març
 
Pel que fa a les jornades de portes obertes d’escoles i instituts, aquestes es faran entre els dies 11 i el 27 de març. D’aquesta manera, les famílies interessades podran visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius, les activitats i altres serveis com el menjador i l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes.

Podeu veure les dates i horaris de les jornades de portes obertes dels diferents centres en aquest quadre: 

jornades portes obertes escoles Cambrils2

A més, el departament d’Educació de l’Ajuntament enviarà una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran a P3 amb les adreces, telèfons i informació de les escoles i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), el calendari de preinscripció i matrícula i la documentació necessària per realitzar-la. En aquesta carta, l’Ajuntament recomanarà als pares i mares que participin en aquestes jornades i plantegin tots els seus dubtes abans d’escollir centre. A més, informarà que anar a l’escola de l’entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
 
Així mateix, els pares i mares interessats en rebre més informació es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Cambrils. Es pot demanar hora trucant als telèfons 977 30 74 01 o 977 79 45 79. També es pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé consultar el web de l’OME. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: