Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles de Constantí participen d’un taller artesà de capgrossos

Constantí estrenarà enguany un nou gegantó que reproduirà la figura d'un mestre d'escola

L’objectiu és que aquests capgrossos que s’elaboraran des de les escoles també s’incorporin al seguici popular per la Festa Major d’Estiu L’objectiu és que aquests capgrossos que s’elaboraran des de les escoles també s’incorporin al seguici popular per la Festa Major d’Estiu AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Febrer 2020 08:28

Coincidint amb la celebració dels 100 anys d’escoles públiques al municipi, Constantí estrenarà aquest any un nou gegantó que reproduirà la figura d’un mestre d’escola. Aquest nou gegantó servirà de reconeixement a totes aquelles persones que han dedicat la seva carrera professional a la docència a les escoles del municipi i la seva feina compromesa amb la societat constantinenca. L’encarregat d’elaborar aquest nou gegant serà Joan Miró Oró, mestre artesà especialitzat en imatgeria festiva, i que ja va ser l’encarregat de restaurar els Gegants de Constantí, Peret i Tecleta i també de la construcció de la nova Dragonina.

De moment, es coneixen ben pocs detalls d’aquesta nova figura que s’incorporarà al seguici festiu constantinenc. El nom del mateix s’escollirà per votació popular, entre una sèrie de propostes totes elles relacionades amb personatges històrics vinculats amb Constantí.

Durant aquestes darreres setmanes, el mateix Joan Miró Oró ha fet un taller d’assessorament i tècniques per a l’elaboració de capgrossos amb cartró, amb els alumnes de l’escola Mn. Ramon Bergadà i Centcelles. L’objectiu és que aquests capgrossos que s’elaboraran des de les escoles també s’incorporin al seguici popular per la Festa Major d’Estiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: