Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 'Planet week' de Reus, escollida com una experiència referent en el programa 'Educació 360º'

La setmana d'activitats es va fer el mes d’octubre, amb tastets de dansa, teatre, música, esports i altres esdeveniments destinats a transformar els temps dedicats a l’oci dels joves

Imatge de la presentació del projecte a Barcelona Imatge de la presentació del projecte a Barcelona CEDIDA
Ensenyament Reus Digital
Dimecres, 05 Febrer 2020 19:31

.La regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus ha estat present aquest dimecres al matí a la Jornada anual d’Educació 360º per explicar el projecte 'Planet week', una setmana d’activitats proposades per les entitats i destinades als joves, i que es va fer el mes d’octubre passat, amb tastets de dansa, teatre, música, esports i altres esdeveniments destinat s a transformar els temps dedicats a l’oci dels joves.

La jornada es realitza al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i "pretén reflexionar sobre com els ecosistemes educatius locals poden fer que l’educació sigui una veritable palanca de canvi i de millora per l’equitat".

L’experiència de l’Ajuntament de Reus ha format part de la 'market place' d’experiències d’educació 360 i comparteix espais amb altres projectes com 'Musicop: 4 cordes i ven(t)s a banda', un projecte comunitari per a la transformació social, o 'L’Escola i camp d’aprenentatge de Flix', que hi ha presentat el treball sobre l’escola com a centre dinamitzador del territori, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: