Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Institut Sant Pere i Sant Pau acull la prova tarragonina de la Copa Cangur 2020

Els set centres escolars participants van presentar els seus millors alumnes de Matemàtiques de 2n i 3r d’ESO

Imatge d'un dels equips participants en la VII Copa Cangur, a l'Institut Sant Pere i Sant Pau Imatge d'un dels equips participants en la VII Copa Cangur, a l'Institut Sant Pere i Sant Pau INS SAN PERE I SANT PAU
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Febrer 2020 21:02

El passat dijous, 30 de gener, l’Institut Sant Pere i Sant Pau es va constituir com a seu de la ciutat de Tarragona per a la VII Copa Cangur, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de l’Institut Municipal d’Educació. Els set centres escolars participants van presentar els seus millors alumnes de Matemàtiques de 2n i 3r d'ESO, constituïts en equips de set alumnes.

La Copa Cangur és una prova d’enginy, destresa i lògica matemàtica que es realitza simultàniament arreu de tota Catalunya en 33 seus. En la seu de l’Institut de Sant Pere i Sant Pau van participar-hi un total de 91 alumnes tarragonins procedents dels centres educatius següents: Institut Campclar, Institut Antoni de Martí i Franqués, Institut Torreforta, Institut Tarragona, Escola Joan XXIII, Institut Pons d’Icart i Institut Sant Pere i Sant Pau.

Copa Cangur 2020 instituts

Els alumnes van resoldre 15 problemes sense utilitzar cap dispositiu de càlcul, només aplicant els continguts apresos durant la seva etapa educativa. La prova va durar 60 minuts. Les preguntes canviaven de puntuació segons el temps, la dificultat o les soluciones errònies aportades pels grups. El grup més destacat de la prova tarragonina va ser de l’Institut Antoni de Martí i Franqués, els quals participaran a la final, que tindrà lloc al Centre Cultural La Torreta de Montmeló el 5 de març.

Un total de 13 equips han participat a la prova tarragonina, xifra qualificada com a “èxit” per la direcció de l’Institut Sant Pere i Sant Pau, que espera que l’any vinent el centre torni a ser la seu de la prova a la ciutat.

L’Ajuntament de Tarragona té la voluntat i el compromís de facilitar i col·laborar en les activitats que promouen i organitzen els centres escolars, amb especial atenció a les que, com en aquest cas, impliquen un conjunt de centres de la ciutat, treballen continguts innovadors i tecnològics i assoleixen projecció ciutadana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: