Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició recull la tasca duta a terme a l’Institut Gabriel Ferrater en l’àmbit teatral

La mostra '20+10 anys de Teatre i Educació a l'Institut Gabriel Ferrater' s'inaugurarà el 10 de gener, a la Sala Marià Fortuny, del Centre de Lectura de Reus

L'exposició mostra la tasca duta a terme a l’Institut Gabriel Ferrater de Reus en l’àmbit teatral des d’un vessant pedagògic i interdisciplinari L'exposició mostra la tasca duta a terme a l’Institut Gabriel Ferrater de Reus en l’àmbit teatral des d’un vessant pedagògic i interdisciplinari ARXIU / INS GABRIEL FERRATER
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Gener 2020 19:15

El proper 10 de gener s’inaugurarà l’exposició '20 +10 anys de teatre i educació al Gabriel Ferrater', a la Sala Marià Fortuny, del Centre de Lectura de Reus. Es tracta d'exposició que ens mostra la tasca duta a terme a l’Institut Gabriel Ferrater de Reus en l’àmbit teatral des d’un vessant pedagògic i interdisciplinari, perquè el teatre dona cabuda a diferents disciplines com són la música, la dansa, la imatge, etc. L’exposició fa un recorregut per aquests “anys teatrals”, a través de fotografies, cartells, vestuari, vídeos..., que ens transporten en el temps.

S’hi mostra també el testimoni de moltes de les persones que van formar part del grup. Alguns d’aquests alumnes han fet estudis teatrals superiors i actualment s’hi dediquen de manera professional. D’altres, simplement van passar pel grup motivats per diverses raons: per superar la timidesa, per desenvolupar la seva creativitat; però també hi ha els que ho van fer per passar-s’ho bé i fer nous amics.

Sigui com sigui, els que passeu per l’exposició us remuntareu en el temps i de ben segur que hi trobareu alguna imatge, algun objecte, algun detall que us recordarà la vostra experiència teatral d’adolescents i us emocionarà.

La mostra es podrà veure fins al 31 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: