Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Llar d’Infants El Trenet de Cunit transforma el pati en un jardí

L'objectiu és aconseguir un pati més natural que proporcioni als infants un contacte diari amb la natura i amb estímuls que desenvolupin les seves potencialitats

La Llar d’Infants municipal El Trenet ha transformat el pati del centre en jardí La Llar d’Infants municipal El Trenet ha transformat el pati del centre en jardí AJUNTAMENT DE CUNIT
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Desembre 2019 18:36

La Llar d’Infants municipal El Trenet va iniciar fa algun temps un projecte de transformació del pati del centre en jardí, amb l’objectiu d’aconseguir un pati més natural que proporcioni als infants un contacte diari amb la natura i amb estímuls que desenvolupin les seves potencialitats.

Com a conseqüència d’aquest projecte de transformació, el jardí de la llar d’infants El Trenet s’ha convertit en un espai viu i en moviment, un espai que va canviant constantment; pels canvis d’estació, pels canvis climatològics, pel joc i descobriments dels infants.

El jardiner ha dut a terme tasques al jardí del centre, arreglant les muntanyetes, plantant les plantes que van portar les famílies el Dia Internacional de la Infància i d’altres noves, unint-les amb un caminet de pedres i ficant més sorra i reg automàtic. També s’han enllaçat les moreres perquè a l’estiu es pugui gaudir de la seva ombra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: