Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles bressol del Vendrell "donen un cop de mà" a la Marató de TV3

Les escoles Ralet Ralet i El Botafoc organitzen aquest dissabte un taller, una Màster class de ball, espectacles d'animació i una rifa a la plaça Nova

Imatge d'arxiu d'una classe de l'escola bressol Ralet Ralet, que juntament amb El Botafoc, organitzen les activitats a favor de la Marató de TV3 Imatge d'arxiu d'una classe de l'escola bressol Ralet Ralet, que juntament amb El Botafoc, organitzen les activitats a favor de la Marató de TV3 ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Desembre 2019 08:36

Sota el lema "Dona un cop de mà per la Marató", les escoles bressol Ralet Ralet i El Botafoc del Vendrell organitzen aquest dissabte 14 de desembre, al matí, un conjunt d'activitats per recaptar fons per a La Marató de TV3. 

Les activitats es faran a la plaça Nova i s'iniciaran a les 11h amb xocolata i coca cedida pels forns del Vendrell i l'Art de la Xocolata. A les 11:30h, començarà una Màster class de ball per a infants a càrrec de La Factoria.

Entre les 11 i les 13h, es faran una sèrie de tallers infantils. A les 12h, arribarà l'actuació de l'animador infantil Enric Rovira i, a les 13h, tindrà lloc la Rifa amb productes cedits pels comerços del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: