Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc reuneix els coordinadors del Campus Extens de la URV

És el primer cop que la trobada es fa a la capital de la Conca de Barberà, que recentment ha obert una seu del Campus Extens

Reunió quadrimestral de coordinació de seus territorials del Campus Extens de la URV, al Consell Comarcal de la Conca de Barberà Reunió quadrimestral de coordinació de seus territorials del Campus Extens de la URV, al Consell Comarcal de la Conca de Barberà CCCB
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 08:20

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà va acollir dimarts a la tarda la reunió quadrimestral de coordinació de seus territorials del Campus Extens de la URV. La reunió va estar encapçalada per Cori Camps, vicerectora de relacions institucionals de la URV, i pel conseller comarcal de Cultura, Joan Canela.

Era la primera vegada que Montblanc acollia una reunió d’aquest ens. La realització d’aquesta sessió a la capital de la Conca de Barberà va respondre al fet que el Campus Extens ha obert una seu a Montblanc que abastarà el conjunt de la comarca mercès a la col·laboració de la URV amb el Consell Comarcal. Es tracta de la segona seu existent a la Conca de Barberà, després de la de Santa Coloma de Queralt.

En la reunió es va fer un resum de les activitats portades a terme aquests darrers mesos per les catorze delegacions de la URV a les diferents seus del Campus Extens i es va exposar el programa d’activitats previstes per a la propera anualitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: