Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell podria tenir un nou institut escola a Coma-ruga el proper curs

De moment els estudis de l'ESO es farien aprofitant la infraestructura de les escoles del Pla de Mar i Els Secallets

Escola Pla de Mar de Coma-ruga Escola Pla de Mar de Coma-ruga CEDIDA
Ensenyament ACN
Dimarts, 03 Desembre 2019 21:59

L'Ajuntament del Vendrell ha confirmat amb un comunicat aquest dimarts que treballa conjuntament amb el Departament d'Ensenyament per obrir un institut escola al nucli marítim de Coma-ruga el curs 2020-2021. Segons explica el consistori, La voluntat de la Generalitat d'estendre el model pedagògic dels instituts escoles "facilita atendre les peticions de l'Ajuntament del Vendrell i de les famílies per millorar la qualitat educativa dels alumnes de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs amb centres més propers". De la seva banda, l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez, està satisfet perquè, amb aquest nou centre "es dona resposta a les reivindicacions de les famílies i alumnes dels nuclis marítims".

En el mateix comunicat l'Ajuntament ha explicat que l'ampliació amb els estudis de l'ESO es podrà satisfer aprofitant, en un primer moment, els projectes educatius i la infraestructura de les actuals escoles del Pla de Mar i els Secallets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: