Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola de Música de Constantí obre les seves portes per celebrar Santa Cecília

Aquest dijous 21 de novembre, l'escola oferirà una mostra musical per a nens i nenes de la llar d'infants i, el mateix dia i divendres, farà una jornada de portes obertes

Imatge d'arxiu d'una actuació del Grup de Vent de l'Escola de Música de Constantí, a Centcelles Imatge d'arxiu d'una actuació del Grup de Vent de l'Escola de Música de Constantí, a Centcelles ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Novembre 2019 20:40

Un any més, l’Escola Municipal de Música "Rafael Gibert Recasens" de Constantí ha organitzat per aquest dijous i divendres, 21 i 22 de novembre, activitats diverses que aniran des de jornades de portes obertes a tota la ciutadania fins a d’altres propostes com ara mostres musicals per als nens i nenes de la Llar d’Infants municipal, per tal de poder conèixer de primera mà el funcionament i el projecte educatiu de l’escola coincidint amb la setmana de Santa Cecília, la patrona dels músics (dia 22 de novembre).

Així doncs, aquest dijous 21 de novembre, a les 15:15h, a l’Escola de Música, es farà una Mostra Musical per als nens i nenes d’1 i 2 anys de la Llar d'Infants de Constantí, que anirà a càrrec dels professors de l'Escola de Música. I a les 18.30h, a la mateixa Escola de Música, s'iniciarà la primera Jornada de portes obertes, amb una Mostra Musical a càrrec del Conjunt Instrumental de Nivell Elemental i del Conjunt de Formació Juvenil. L'activitat és oberta a tothom.

L'endemà divendres 22 de novembre, a les 18.15h, a l’Escola de Música, tindrà lloc la segona Jornada de portes obertes, amb ua Mostra Musical a càrrec de la Banda de l’Escola de Música. L'activitat també és oberta a tothom.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: