Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller sobre els orígens de la xocolata a Montblanc

El taller gratuït a càrrec de la investigadora de la URV Laura Bricio tindrà lloc, aquest dissabte 9 de novembre, al Museu Comarcal de la Conca de Barberà

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) acollirà el dissabte 9 de novembre, a les 18h, el taller 'Els orígens de la xocolata' El Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) acollirà el dissabte 9 de novembre, a les 18h, el taller 'Els orígens de la xocolata' CCCB
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 08:36

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) acollirà el proper dissabte 9 de novembre, a les 18:00h, el taller 'Els orígens de la xocolata'.

D’on ve la xocolata? Quines cultures la utilitzaven i per a què?' En aquest taller ens submergirem en les creences i rituals que involucraven la xocolata en les cultures prehispàniques. Per comprovar-ho, es farà un petit tast de la xocolata que consumien aquestes cultures per saber quin gust tenia. També coneixerem com va arribar a Europa i com es va començar a utilitzar.

El taller és gratuït i anirà a càrrec de Laura Bricio, investigadora del departament d’Història i Història de l’Art de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o als tel. 977 860 349 i 977 86 21 77. Places limitades.

Aquesta activitat, que forma part de la Setmana de la Ciència 2019, està organitzada pel Campus Extens de la URV a Montblanc i Conca de Barberà, en col·laboració amb el MCCB i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: