Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell posa en marxa el projecte 'Art a les escoles'

És una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn per portar als centres educatius diferents disciplines artístiques

Imparteixen aquesta activitat dues de les professores de l’Escola d’Art de Cal Bolavà Imparteixen aquesta activitat dues de les professores de l’Escola d’Art de Cal Bolavà AJUNTAMEN DE CALAFELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Octubre 2019 17:59


La regidoria de l’Ajuntament de Calafell ha posat en marxa el projecte “Art a les escoles”. És una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) per portar als centres educatius diferents disciplines artístiques que s’imparteixen a l’Escola d’Art de la casa de cultura de Cal Bolavà: pintura, dibuix i costura.

El projecte s’adreça a alumnes de cinquè curs de primària i té l’objectiu que aprenguin tècniques d’arts plàstiques. Les sessions seran els dilluns, de 15 a 16:30 hores, d’octubre de 2019 a maig de 2020. A cada centre es faran dos dilluns seguits i després s’anirà rotant per les diferents escoles. L’activitat ha comenaçt per l’escola La Ginesta i anirà passant, doncs, per la resta. Imparteixen aquesta activitat dues de les professores de l’Escola d’Art de Cal Bolavà.

“Aquesta activitat vol fomentar la creativitat de l’alumnat, de forma que rebi una formació molt més integral, que inclogui també les sensibilitats artístiques”, explica la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra.

Què és el Pla Educatiu d’Entorn (PEE)?

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una proposta educativa promoguda entre l’Ajuntament i el departament d’Ensenyament de la Generalitat que busca aconseguir l’encaix i la col·laboració entre ambdós per tal d’aconseguir uns objectius comuns:

–Promoure la cohesió social a través de l’educació intercultural, l’equitat i l’ús de la llengua catalana.
–Incrementar l’èxit escolar.
–Millorar el vincle entre les famílies, escoles i entorn.
–Enfortir les xarxes educatives i la participació en activitats de lleure.

Així doncs, els plans educatius d’entorn fomenten el treball en xarxa entre centres educatius, associacions de pares i mares, entitats culturals, associacions e barri i col·lectius socials diversos, de manera que s’aconsegueix portar l’educació i experiències de convivència a dins i a fora dels centres educatius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: