Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El programa Inserlab de la URV guanya el premi de diversitat i igualtat de la xarxa internacional Aurora

El curs d'Orientació Professional de la URV per a joves amb diversitat cognitiva comença la seva segona edició

Teresa Torres-Coronas, coordinadora acadèmica d'Inserlab, recull el Premi Diversitat Aurora a la Vrije Universiteit Amsterdam (Holanda). Teresa Torres-Coronas, coordinadora acadèmica d'Inserlab, recull el Premi Diversitat Aurora a la Vrije Universiteit Amsterdam (Holanda). URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Octubre 2019 11:19

El programa d’Orientació Professional per a la Inserció Sociolaboral (Inserlab) de la URV, que s’adreça a joves amb diversitat cognitiva, ha guanyat el Premi Diversitat Aurora que atorga aquesta la xarxa internacional d’universitats. Inserlab ha estat escollit per davant dels altres dos nominats: 'Support for Access to Audiovisual Media (SAAM): Promoting Equality and Diversity in the Community', de University of East Anglia, i 'Right2Education', de Amsterdam University College.

Teresa Torres-Coronas, coordinadora acadèmica d’Inserlab, una iniciativa de la Càtedra d’Inclusió Social, va recollir el premi en l’acte que es va fer ahir 28 d’octubre a la Vrije Universiteit Amsterdam (Holanda). Per a Torres-Coronas aquest guardó “és un reconeixement a les hores de feina i voluntariat que han fet els professors del projecte i el personal d’administració i serveis, així com també a les organitzacions que treballen per canviar la manera de pensar de la societat”.

El curs Inserlab s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys amb una discapacitat intel·lectual igual o superior al 33% i s’orienta al desenvolupament d’habilitats i competències transversals que faciliten el creixement personal i la inserció laboral. La segona edició començarà el proper dilluns i inclourà pràctiques curriculars en entitats i empreses: “És clau perquè, un cop els veuen treballar, s’adonen que són tan productius com qualsevol altre treballador”, afegeix Torres-Coronas.

El Premi Diversitat Aurora s’ha lliurat durant la celebració de la trobada bianual de la Aurora, de la qual forma part la URV, que dues vegades a l’any reuneix professorat, responsables de les universitats i estudiants en un dels campus membres de la xarxa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: