Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV tancarà les portes durant la vaga d'aquest divendres arran de la pressió dels estudiants

Unes 2.000 persones s'han concentrat a la plaça de la Font de Tarragona per rebutjar la violència policial

Representants dels concentrats discutint amb la rectora de la URV, María José Figueras, a la dreta Representants dels concentrats discutint amb la rectora de la URV, María José Figueras, a la dreta JORDI MARSAL / ACN
Ensenyament ACN
Dijous, 17 Octubre 2019 22:01

La URV tancarà les portes durant la jornada de vaga d'aquest divendres arran de la pressió exercida per centenars de persones, principalment estudiants, que amenaçaven d'ocupar el rectorat aquest dijous al vespre.

Després de negociar durant més d'una hora amb un grup de joves a les portes de l'edifici, la rectora María José Figueras ha decidit cedir i ha anunciat la suspensió de les activitats per evitar situacions de "violència cap a les persones i les coses" o "enfrontaments" al campus. "Jo no era partidària de fer el tancament, però el més prudent i el que demanen les circumstàncies és fer-lo", ha assegurat. Just abans d'això, unes 2.000 persones s'han concentrat a la plaça de la Font de Tarragona en contra de la violència policial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: