Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes de 6è del Sant Pau de Tarragona participen en un projecte per desvetllar la seva vocació científica

S'utilitza la tècnica del mentoring grupal en un projecte de foment de les STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths) entre estudiants de primària

Aquesta iniciativa vol donar a conèixer entre l'alumnat les professions STEAM, visibilitzant i posant en valor la tasca de les dones tecnòlogues Aquesta iniciativa vol donar a conèixer entre l'alumnat les professions STEAM, visibilitzant i posant en valor la tasca de les dones tecnòlogues COL·LEGI SANT PAU
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Octubre 2019 09:37

El Col·legi Sant Pau de Tarragona comença el curs sumant-se al projecte 'Inspira STEAM' per al foment de la vocació científico- tecnològica. El projecte està impulsat per la Universitat de Deusto i té com a finalitat fomentar i donar a conèixer el món de la investigació, la ciència i la tecnologia, a més de les carreres universitàries més tècniques.

'Inspira STEAM' neix de la necessitat de promocionar vocacions científiques i tecnològiques entre l'alumnat i de la urgència de fer-ho especialment entre les nenes. Al Sant Pau, l’alumnat de 6è de Primària realitzarà sis sessions dirigides per diferents professionals relacionades amb el món de la ciència, la tecnologia i la investigació que s’aproparan a l’escola.

Per treballar de formar integral, els tutors de 6è de primària del centre també han realitzat la formació del projecte 'Inspira STEAM' a la Universitat Rovira i Virgili (URV) a càrrec de l’Ander Mimenza, amb l’objectiu de transmetre aquesta sensibilitat i vocació en el dia a dia de l’aula i col·laborar estretament amb el treball de les professionals que faran de mentores.

Podeu descobrir més detalls sobre aquest projecte a l’espai web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: