Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 770 persones comencen cursos de català a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset

D’aquestes, 300 són alumnes dels nivells Inicial o Bàsic 1 que encara no coneixen gens la llengua

Imatge d'arxiu d'alumnes de l'Hospitalet de l'Infant a l'acte de cloenda del curs 2018-2019 Imatge d'arxiu d'alumnes de l'Hospitalet de l'Infant a l'acte de cloenda del curs 2018-2019 CNL REUS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 26 Setembre 2019 12:18

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus Miquel Ventura ha començat aquesta setmana els cursos de català amb uns 770 inscrits entre Reus, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant i Falset. D’aquests, uns 300 són alumnes de nivell Inicial o Bàsic 1, per a les persones que no saben parlar gens en català, i 40, en canvi, de nivell C2, el de coneixements superiors.

Del total de l’alumnat, 80 seguiran cursos en línia amb la plataforma Parla.cat o l’Aula Mestra i el suport d’un tutor o tutora. La resta s’han matriculat a cursos presencials.
La matrícula per als cursos de Falset (Bàsic 1 i Bàsic 3) continua oberta.

Activitats culturals

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix també activitats culturals dins i fora de l’aula que organitza o que coorganitza en xarxa amb altres entitats del territori. Aquestes faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals, i fomenten el coneixement de l'entorn i la cohesió social.

Entre aquestes activitats hi ha, per exemple, les del 'Quedem?', el programa de cohesió d’Òmnium Baix Camp, que aquest mes proposa junt amb Espais Ocults una visita a les portes més emblemàtiques de la ciutat, descomptes per assistir al Teatre Nacional de Catalunya, un 2x1 per assistir als partits d’hoquei del Reus Deportiu o la possibilitat de participar en la coral Canta amb el cor que properament iniciarà el nou curs.

Proper període d’inscripcions

Les persones que hagin quedat en llista d’espera o la resta d’interessades es podran inscriure als cursos del segon trimestre entre els dies 17 i 19 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: