Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Llar d'infants 'El Niu' de Vallmoll estrena nou edifici

La nova llar d'infants destaca pels espais dissenyats amb materials naturals i per la seva lluminositat / Té una zona d'aparcament al davant i un petit hortet al costat

La llar d'infants El Niu destaca per la seva lluminositat i pels seus espais dissenyats amb materials naturals La llar d'infants El Niu destaca per la seva lluminositat i pels seus espais dissenyats amb materials naturals ESCALIMETRE.CAT
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Setembre 2019 08:21

Els veïns i veïnes de Vallmoll han pogut conèixer aquest diumenge la nova llar d'infants El Niu durant l'acte d'inauguració al nou edifici. Aquest curs els nens i nenes estrenaran els espais que han estat dissenyats pel despatx d'arquitectes Escalimetre amb materials naturals, amb molta lluminositat i pensant en les vistes i l'entorn. La nova llar, que té una superfície de 50 m2, també compta amb una zona d'aparcament al davant i un petit hortet al costat. A l'interior s'hi troben dues aules, serveis adaptats i una zona comuna, entre altres equipaments.

                                                 Exterior de la llar d'infants El Niu: 

Llar infants El Niu Vallmoll

La inauguració ha tingut lloc aquest diumenge 8 de setembre, a les 12h. L'acte s'ha iniciat amb la benedicció per part del mossèn del poble, ha continuat amb una visita de les instal·lacions per acabar amb un vermut popular que s'ha ofert a tot el veïnatge.

                                                     Acte inaugural de la nova llar d'infants: 

inauguració Llar infants Niu

Cal recordar que l'Ajuntament disposava d'una nau municipal al raval de Sant Miquel i va oferir a Ensenyament la possibilitat d'adequar aquesta nau a les necessitats de llar d'infants, un projecte que ser acceptat. Pel que fa a l’espai que fins ara ocupava la Llar d’Infants El Niu, passarà a ser un espai de l’Escola Mare de Déu del Roser fins que no hi hagi la nova escola.

El cost total de les obres per adequar la nova llar ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Vallmoll, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: