Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell obre una segona inscripció per al Pla de Transició al Treball 2019-2020

Fins al 12 de setembre poden apuntar-s’hi nois i noies, de 16 a 21 anys, que no tinguin l’ESO i vulguin formar-se en una professió

Fins al 12 de setembre podran fer-se les inscripcions, a la seu del PTT, al carrer Jaume Pallarés s/n (el carrer de pujada cap a l’Institut Camí de Mar) Fins al 12 de setembre podran fer-se les inscripcions, a la seu del PTT, al carrer Jaume Pallarés s/n (el carrer de pujada cap a l’Institut Camí de Mar) AJUNTAMENT DE CALAFELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Setembre 2019 02:37

El proper dilluns, 2 de setembre, s’obre un segon periode d’inscripció per al Pla de Transició al Treball 2019-2020 de Calafell. Aquest veterà programa, que funciona des de fa dues dècades, busca facilitar la incorporació al mercat laboral de joves que no han superat l’ESO.

Fins al dia 12 podran fer-se les inscripcions, a la seu del PTT, al carrer Jaume Pallarés s/n (el carrer de pujada cap a l’Institut Camí de Mar), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Si queden places lliures desprès d’aquest termini, les persones interessades podran apuntar-se fins al 29 de novembre, mentre quedin llocs disponibles.

El PTT és una activitat formativa gratuïta per als usuaris, que organitzen el departament d’Educació de la Generalitat i la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Calafell.

Què és el PTT?

El Pla de Transició al Treball (PTT) és un tipus de programa de formació i inserció (PFI) adreçat a nois i noies d'entre 16 i 21 anys, que no tenen el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria) i que, a curt termini, volen formar-se en una professió.

El curs consta de dos mòduls, amb un total de 1.000 hores:

–Mòduls de formació professional elemental en un perfil específic. Inclou 180 hores de pràctiques en empresa.

–Mòduls de formació general per a la millora de les competències bàsiques necessàries en el món laboral i en la vida quotidiana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: