Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més participants internacionals en el programa 'Study Abroad' de la URV aquest 2019

El programa té una durada d’entre 1 i 6 setmanes i s’acullen estudiants de països com Mèxic, Estats Units o Aràbia Saudita

Estudiants de la Universidad Popular Autónoma del Estado de Puebla (Mèxic) durant una de les sessions del programa 'Study Abroad' Estudiants de la Universidad Popular Autónoma del Estado de Puebla (Mèxic) durant una de les sessions del programa 'Study Abroad' URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juliol 2019 19:39

Cada vegada són més les universitats d’arreu del món que porten els seus estudiants a la URV per formar-se en temes específics en estades curtes a través del programa 'Study Abroad'. Les activitats formatives, tallers i visites tècniques els permet aprofundir en el seu àmbit de coneixement o ampliar-lo, a la vegada que descobreixen el territori del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquest 2019 ha estat l’any amb un major nombre de participants, 150 estudiants internacionals, en 10 programes diferents, com ara Dret, Educació, Gestió d’Empreses i Enginyeria.

De fet, els programes d’enginyeria suposen des de l’any 2015 aproximadament el 40% dels que ofereix la Universitat. És el cas dels estudiants de la Universidad Popular Autónoma del Estado de Puebla (Mèxic), que aquest juliol han fet una estada a la URV per primera vegada per formar-se sobre les tecnologies i la gestió de les energies renovables, en una oferta conjunta entre el Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica i el Departament d’Economia.

El programa acadèmic i cultural de l'’Study Abroad' té una durada d’entre 1 i 6 setmanes i es dissenya específicament per al grup d’estudiants que arriba. Algunes de les universitats aporten estudiants anualment, com Hiroshima University, University of Illinois, Northeastern University i James Madison University. I altres s’han incorporat aquest 2019, com University of Texas El Paso (Mèxic), Nelson Mandela University (Sud Àfrica) i King Abdulaziz University (Aràbia Saudita).

Des de l’any 2008, 923 estudiants han fet estada a la URV a través del programa Study Abroad, 150 dels quals aquest 2019. També aquest any s’ha ofert el major nombre de programes, 10 en total. Són xifres superen les de l’any 2017, quan van arribar 133 estudiants i es van oferir 9 programes. Aquests programes permeten establir col·laboracions amb altres universitats, que després poden ampliar-se en l’àmbit acadèmic i de recerca, així com també és útil per als propis estudiants, que poden veure en la URV una opció per cursar els estudis de màster.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: