Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ballaruga presenta noves activitats extraescolars per al curs 2019-2020 al Vendrell

Les escoles Àngel Guimerà, Pau Casals, Àngels Garriga i IE Teresina Martorell oferiran una activitat especialitzada a la què hi podran anar alumnes de qualsevol escola / També s’incorpora un servei d'acollida de tardes

L’Escola Pau Casals oferirà 'Cooking in English', una de les activitats extraescolars que consisteix en aprendre receptes a les classes de cuina en anglès L’Escola Pau Casals oferirà 'Cooking in English', una de les activitats extraescolars que consisteix en aprendre receptes a les classes de cuina en anglès ARXIU / LA BALLARUGA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juliol 2019 16:17

La Ballaruga ha presentat un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2019-2020 amb la voluntat d’oferir a les famílies vendrellenques una oferta educativa complementària fora de l’horari lectiu, que contribueixi a la formació integral dels infants i joves.

La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha destacat la importància d’aquestes activitats extraescolars perquè “són un complement a la formació que reben els nens i les nenes a l’escola”, al mateix temps que ha manifestat el desig que enguany hi hagi més demanda de les activitats que ha programat la Ballaruga.

S'amplia el servei d'acollida

A part de l’acollida matinal (07:30 a 09:00h) aquest any s’incorpora també, com a novetat, una acollida de tardes (16:30 a 18:00h), responent així a la demanda de moltes famílies. L’estona d’acollida consistirà en una franja horària adaptativa a les necessitats de les famílies en la què els infants poden berenar, fer els deures, estar al pati, jugar a jocs de taula, etc.

Els alumnes de qualsevol escola podran apuntar-se a les activitats especialitzades d'una escola

Pel què fa a les activitats, la Ballaruga n’ha programat per aquest curs algunes de noves, per tal d’actualitzar l’oferta i fer-la més atractiva. D’una banda, en 4 de les 8 escoles de primària del Vendrell (Àngel Guimerà, Pau Casals, Àngels Garriga, IE Teresina Martorell) es duran a terme un grup d’activitats comunes ('Fem Esplai', 'Playing English', 'Cambridge English' i 'Deures i Reforç escolar'). Però d’altra banda, enguany, i com a novetat, en cadascuna d’aquestes escoles s’oferirà una activitat especialitzada a la què hi podran anar els nens i nenes de qualsevol de les escoles del municipi. El trasllat dels nens i nenes anirà a càrrec de les famílies.

D’aquesta manera, per exemple, a l’IE Teresina Martorell s’oferirà música amb la col·laboració de l’Agrupació Musical Santa Anna; a l’Escola Àngels Garriga, s’oferiran sessions d’'Educació emocional' i unes sessions de 'Periodistes Youtube' amb la col·laboració amb TV El Vendrell; a l’Escola Àngel Guimerà s’oferirà 'Robòtica' i a l’Escola Pau Casals, 'Art in English' i 'Cooking in English'.

La Ballaruga també ofereix activitats per als instituts de secundària, com per exemple les d’'Anglès PET-B1', Deures i reforç escolar, 'Càmera i Acció' (on faran un curt, videoclip o documental), 'Amics dels animals' (amb la col·laboració de veterinaris i refugis per conèixer millor els animals de companyia), 'Batucada' (amb la col·laboració del drac de foc El Cabrot) o 'Música' (amb col·laboració de la Banda Santa Anna). Una altra novetat serà l'activitat 'Urban Dance', en la què els alumnes inscrits també podran participar en un festival a Reus a final de curs. Algunes d’elles es duran a terme a l’Hotel d’Entitats i d’altres als propis instituts, en funció de la demanda registrada a cada centre.

La regidora d'Educació, Silvia Vaquero, -al centre- amb representants de la Ballaruga i de les escoles, durant la presentació de les activitats: 

activitats La Ballaruga 2019 2020

Ja es poden fer les preinscripcions

Tota la informació sobre les activitats, els preus i els horaris es pot trobar al web www.laballaruga.org. Així mateix, des d’avui ja es pot fer la preinscripció telemàtica per a les activitats extraescolars. Les inscripcions es podran fer a partir del 2 de setembre a La Ballaruga, c/ Camí Reial, 17 (Hotel d’Entitats), tel 977664002.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: