Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV incrementa l’assignació de places en un 5,2% en la primera distribució

Els estudis de Medicina han estat els més demandats amb un total de 532 sol·licituds en primera preferència, una xifra que despunta molt de la resta de grau

La URV ja ha assignat 3.419 estudiants per al pròxim curs 2019-20 La URV ja ha assignat 3.419 estudiants per al pròxim curs 2019-20 URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Juliol 2019 11:32

Un total de 3.419 estudiants han estat assignats a la Universitat Rovira i Virgili per al pròxim curs 2019-20. Són els que han estat distribuïts en primera ronda després d’haver superat les PAU, i suposen un 5,2% més que el curs 2018-19, quan els alumnes assignats en la primera distribució van ser 3.250. Així, la demanda per estudiar a la URV continua repuntant, com ja ho va fer l’any passat, respecte de l’estabilització dels darrers cursos.

A més, 7 de cada 10 estudiants universitaris catalans podran estudiar el curs que ve el que van demanar en primera opció. De les dades es desprèn que la demanda segueix la recuperació que ja va iniciar el curs passat i es preveu que el nombre de matriculats, una vegada culminin les assignacions posteriors, sigui aquest any també, superior.

Els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència ja poden fer la matrícula a la URV, des d’aquest dilluns 15 de juliol i fins al pròxim dijous dia 18. Els dies 26 i 29 de juliol, podran matricular-se els que han estat assignats en les altres preferències.

Els 10 estudis més sol·licitats a la URV

Pel que fa als graus amb més demanda a la URV, aquesta llista està encapçalada pels estudis de Medicina, amb 532 sol·licituds en primera preferència de les quals s’han assignat 145, i seguida pels graus d’Infermeria i Psicologia, amb 225 i 195 sol·licituds en primera preferència de les quals s’han assignat 56 i 96, respectivament. La llista continua, de nou, amb el grau d’Infermeria, però, en aquest cas, el que s’imparteix al campus de Tortosa, amb 151 sol·licituds en primera preferència i 47 assignades. Els següents estudis més demandats han estat Fisioteràpia i Dret, amb 135 i 115 sol·licituds de les quals s’han assignat 47 i 98, respectivament. Administració i direcció d’empreses i Educació Primària han estat els següents graus més demandats, amb 111 i 108 sol·licituds i s’han assignat 106 i 65. Per últim, Enginyeria Informàtica i Educació Social han estat els darrers estudis més sol·licitats entre el 10 primers, amb 100 i 76 peticions de les quals s’han assignat 70 i 39.

Notes de tall

D’altra banda, la doble titulació de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia és l’ensenyament de la URV per al que cal una nota de tall més alta per accedir-hi: un 12,364, la sisena més elevada dels estudis que s’ofereixen al sistema universitari català.

Aquesta no és l’única nota de tall per sobre del 10 a la URV. Al doble grau de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia el segueixen, per aquest ordre, els següents ensenyaments amb les notes de tall més altes: Medicina, Bioquímica i Biologia Molecular, el doble grau de Biotecnologia i Enginyeria informàtica, Biotecnologia, el doble grau d’Administració i Direcció d’Empreses/Finances i Comptabilitat i Infermeria.

En total, a la URV, hi ha 19 estudis pels quals cal una nota superior al 8 per poder-los cursar. A banda de la ja esmentats, cal afegir-hi també el doble grau d’Educació Infantil i Educació Primària (Tarragona), Enginyeria Biomèdica / Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions (Tarragona), Publicitat i Relacions Públiques (Tarragona), Periodisme (Tarragona), Infermeria (Tortosa), Infermeria (el Vendrell), Comunicació Audiovisual (Tarragona), Fisioteràpia (Reus), Química (Tarragona), Educació Primària (Tarragona) i el doble grau d’Administració i Direcció d’Empreses i Dret (Tarragona / Reus).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: