Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Constantí prepara una exposició fotogràfica de grups escolars

La proposta sorgeix per commemorar el centenari de la construcció de les Escoles Velles

L'Ajuntament de Constantí commemora el centenari de la construcció de l'edifici de les Escoles Velles amb una exposició fotogràfica de grups escolars L'Ajuntament de Constantí commemora el centenari de la construcció de l'edifici de les Escoles Velles amb una exposició fotogràfica de grups escolars AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juliol 2019 17:49

El 20 de gener de 2020 es commemorarà el centenari de la construcció de l’edifici de les Escoles Velles. Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Constantí i l’Escola Mn. Ramon Bergadà preparen una gran exposició fotogràfica de grups escolars, d’activitats i actes relacionats amb els centres educatius de Constantí durant tota la seva història.

L’Ajuntament fa una crida per demanar als veïns i veïnes que busquin fotografies dels anys escolars dels centres educatius i les portin a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Constantí durant els mesos de juliol, agost i setembre. S’hauran de portar dins d’un sobre i escriure a l’exterior les dades personals (nom, cognoms, adreça i telèfon), a més de les dades del grup escolar, l’activitat realitzada i l’any en que es va fer. Les fotografies seran retornades després de fer-hi una còpia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: