Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la Llengua de Vila-seca

Es van lliurar els certificats als alumnes i els diplomes als voluntaris i establiments col·laboradors

En l'acte es van lliurar els certificats als alumnes i els diplomes als voluntaris i establiments col·laboradors En l'acte es van lliurar els certificats als alumnes i els diplomes als voluntaris i establiments col·laboradors CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Juny 2019 15:00

El dimecres passat, 19 de juny, va tenir lloc la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la Llengua organitzats per l’Oficina de Català de Vila-seca del CPNL.

Hi van assistir el president de la Diputació, Josep Poblet; l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura; la directora del CNLT, Rosa Ibarz; el president del Consell de Centre del CNLT, Santi Pallàs; alumnes, aprenents i voluntaris del Voluntariat per la Llengua i els establiments col·laboradors dels VxL.

Després dels parlaments dels diferents membres de la taula, es van lliurar els certificats als alumnes i els diplomes als voluntaris i establiments col·laboradors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: