Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

A Vila-seca, cloenda del curs docent 'Aula 15'

L'A15 és un recurs d'atenció educativa especialitzada, un espai d'aprenentatge alternatiu per a certs alumnes amb dificultat d'integració al medi escolar

Acte de lliurament  dels diplomes als 14 alumnes que han superat el curs 2018-2019. Acte de lliurament dels diplomes als 14 alumnes que han superat el curs 2018-2019. CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Juny 2019 13:17

La cloenda del curs de l’Aula 15 va tenir lloc recentment al Centre Municipal de Formació i Ocupació Antic Hospital.

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb l’inspector d’Ensenyament, Jordi Dolç, els quals van lliurar els diplomes als 14 alumnes que han superat el curs 2018-2019.

L'A15 és un recurs d'atenció educativa especialitzada, un espai d'aprenentatge alternatiu per a certs alumnes amb dificultat d'integració al medi escolar. L'A15 desenvolupa una ESO adaptada fomentada en la promoció de les competències bàsiques estipulades pel departament d'Ensenyament i és un projecte finançat per l'Ajuntament de Vila-seca i el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: