Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lliurat el III Premi “Josefina Cardó”, convocat per l’Institut d’Estudis Vallencs

El premi es dedica a treballs de recerca de batxillerat dels instituts de l’Alt Camp pertanyents a l’àmbit social i humanístic

Lliurament del el III Premi “Josefina Cardó”, a l’Institut d’Estudis Vallencs Lliurament del el III Premi “Josefina Cardó”, a l’Institut d’Estudis Vallencs IEV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 21:18

Aquest dimarts 18 de juny, va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Institut d’Estudis Vallencs el lliurament del III Premi “Josefina Cardó” a treballs de Recerca de Batxillerat relacionats amb l’Alt Camp, i centrats en l’àmbit de les ciències socials i les humanitats. El premi, dotat amb 500€ i la col·lecció “Valls i la seva història”, va recaure en l’alumna de l’Institut Narcís Oller de Valls, Geda Requena Gatell, pel treball La Taulada@ens necessita.urgent - El repte de cercar consciències. Tal com estableixen les bases, el seu tutor de TdR Jordi Pijoan, va ser també reconegut pel paper que juga el professorat en la consolidació de les vocacions dels alumnes.

De fet, el premi porta precisament el nom d’una professora, mestra de mestres, la Dra. Josefina Cardó (1921-2017). L’estudiant Mar Mateus Llorach, també alumna de l’Institut Narcís Oller, va rebre un accèssit dotat amb 150€ més la col·lecció “Valls i la seva història” pel treball Poder Lila. Estudi de les dones directives a l'Alt Camp.

En el decurs de l’acte, el president de l’Institut d’Estudis Vallencs Francesc Murillo, que estava acompanyat pel representat de la Diputació de Tarragona, diputat Mateu Montserrat, la regidora de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, i el representant de la Universitat Rovira i Virgili al jurat del premi, el catedràtic Bernd G. Theilen, va agrair la participació i va insistir en l’important paper dels i les mestres i la necessitat de reconèixer d’alguna manera la seva implicació, alhora que va llençar la proposta de treballar també, de cara a properes edicions, recerques relacionades amb els reptes territorials de la comarca, contribuint a obrir el ventall de possibilitats dels alumnes de cara a la recerca. En finalitzar l’acte, Murillo va lliurar un obsequi a Maria del Carme Cardó, germana de la recordada Dra. Josefina Cardó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: