Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maria San Martin Fernández guanya el Concurs Infantil de dibuix d’Aigües del Vendrell

Sota el lema “Investigadors de l’aigua. Darrera de la pista del cicle integral”, hi han participat els estudiants de 3r i 4t de primària de sis escoles del Vendrell

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va rebre els finalistes del concurs i les seves famílies per fer el lliurament de premis L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va rebre els finalistes del concurs i les seves famílies per fer el lliurament de premis CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 12:26

Un any més, els nens i nenes de 3r i 4t de primària de sis escoles del Vendrell, enguany més de 400, han participat en la 12a edició del Concurs Infantil de dibuix d’Aigües del Vendrell amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta. La guanyadora d'aquesta edició ha estat l'alumna Maria San Martin Fernández, de l'Escola Sagrat Cor.

Ahir a la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, l’alcalde, Kenneth Martínez, va rebre els finalistes del concurs i les seves famílies per fer el lliurament de premis. Martínez els va agrair la participació i alhora va destacar “com n’és d’important que els més petits valorin que tenir aigua a casa no és senzill. Darrere del gest d'obrir l'aixeta, hi ha una important tasca perquè arribi a les nostres cases en òptimes condicions per al seu consum”. A l’acte també hi va ser present la regidora del govern Silvia Vaquero.

Amb l’objectiu de contribuir activament a la formació i conscienciació dels més petits, des de l’empresa del Servei Municipal d’Aigües s’organitza anualment quest concurs de dibuix, també es visita a totes les escoles del municipi per oferir formació sobre el cicle integral de l’aigua, el valor de l’aigua, el bon ús i l’aprenentatge mitjançant experiments. A més, s’ofereix a les escoles la possibilitat de dur a terme una visita a les instal·lacions, amb una sortida en què es pot recórrer la Mina, els Pous de la zona de Tomoví, les basses i el dipòsit. Una sortida que serveix per explicar als més petits l’origen de l’aigua, com es produïa l’extracció, com es produeix actualment, l’emmagatzematge, desinfecció i distribució de la mateixa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: