Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presenten l’avantprojecte de l’Institut de Roda de Berà a la comunitat educativa

El nou edifici serà una modern i lluminós amb una superfície d’entre 3.200 i 3.500 m2 repartits en tres plantes, ubicat on es troba l’actual institut

Imatge virtual del nou edifici de l'Institut de Roda de Berà Imatge virtual del nou edifici de l'Institut de Roda de Berà CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juny 2019 07:39

La setmana passada va tenir lloc una reunió per tal de presentar a la comunitat educativa l’avantprojecte del que serà el nou edifici de l’Institut Roda de Berà, el qual disposa ja de l’acord del Govern.

Fa dos mesos l’alcalde de Roda de Berà i els regidors d’Ensenyament i d’Urbanisme javan mantenir una reunió amb l’estudi d’arquitectes i la Generalitat de Catalunya per tal de conèixer l’avantprojecte i fer aportacions de millora. Un cop tingudes en compte les aportacions fetes per part de l’equip de Govern rodenc, s’ha presentat el projecte a la comunitat educativa per tal de conèixer les necessitats concretes i incloure-les al projecte.

A la reunió, celebrada a l’actual Institut, hi van assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; el director de Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra; la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres; el regidor d’Urbanisme, Manel González; l’inspector del centre, Joaquim Medina; el director de l’Institut, Manel Granados, representants de les escoles, el director adjunt, tècnics de la sessió d’obres i la tècnica responsable del projecte d’infraestructures.

A partir de les propostes de millora aportades, l’equip redactor té de termini fins a final d’any per fer la maqueta, que haurà de ser aprovada posteriorment per la Generalitat de Catalunya. El següent pas serà elaborar el projecte executiu, i es calcula que les obres podrien començar el curs 2020/21 i que el curs 2022/23 els alumnes ja podran iniciar les classes al nou institut.

El nou edifici serà una modern i lluminós amb una superfície d’entre 3.200 i 3.500 metres quadrats repartits en tres plantes, ubicat on es troba l’actual Institut. Per a la seva construcció la Generalitat de Catalunya haurà d’assignar una partida pressupostària de 5.515.361 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: