Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 3.100 estudiants comencen les PAU amb normalitat a la demarcació de Tarragona

L’IES Ramon Berenguer IV d’Amposta s’incorpora per primera vegada com a tribunal de les proves

Alumnes començant l'examen de Llengua castellana i literatura de les PAU al Campus Catalunya de Tarragona Alumnes començant l'examen de Llengua castellana i literatura de les PAU al Campus Catalunya de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Ensenyament ACN
Dimecres, 12 Juny 2019 11:11

Uns 3.119 estudiants de batxillerat i cicles formatius del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès han començat aquest dimecres les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Són un 2,5% menys que l’any passat. La selectivitat ha arrencat amb normalitat i sense incidències remarcables, segons ha assenyalat el coordinador de les proves a la demarcació, Antoni Garcia Español. Com és habitual, l'examen de Llengua castellana i literatura ha estat el primer de la jornada.

Al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV), un cop passats els nervis de la primera prova, els alumnes han sortit més alliberats i amb la sensació general que l'examen ha estat assequible. Enguany a la demarcació hi ha 20 tribunals, un més que el 2018, amb la novetat de l'IES Ramon Berenguer IV d'Amposta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: