Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pla Educatiu d’Entorn posa color a les façanes d’algunes escoles de Calafell

Tres centres canvien la seva imatge exterior gràcies a aquesta iniciativa

La façana de l'escola del Castell ha canviat la seva imatge La façana de l'escola del Castell ha canviat la seva imatge AJUNT. DE CALAFELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Juny 2019 21:40

El Pla Educatiu d’Entorn de Calafell ha engegat una iniciativa per posar color a les façanes d’algunes escoles del municipi. Les escoles del Castell, Santa Creu i Mossèn Cinto han anat incorporant, en les darreres setmanes, la seva imatge.

                                                                                Escola Santa Creu: 

Escola Santa Creu Calafell

És una imatge més alegre i més amable i propera. Mesos enrera, l’Institut Camí de Mar ja va viure un d’aquests projectes, que ha canviat radicalment el seu aspecte. El resultat s’ha aconseguit amb la col·laboració de grafiters i de la brigada de serveis de l’Ajuntament i, en algun cas en què hi havia implicats treballs en altura, amb la contractació d’una empresa externa.

Cal recordar que el Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa per fer partícep a la societat del projecte d’ensenyament dels centres educatius locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: