Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

EstiURV i Summer Lab, les dues propostes científiques de la URV per a joves durant l’estiu

L'EstiURV s'adreça als joves de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat i el Summer Lab a alumnes de 1r a 3r d’ESO

Imatges dels joves realitzant els tallers de les propostes científiques de la URV Imatges dels joves realitzant els tallers de les propostes científiques de la URV URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Mai 2019 16:40

La URV impulsa dues iniciatives per fomentar l’interès dels joves per la ciència. D’una banda s’ha convocat una nova edició el programa EstiURV, adreçat a alumnes de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat, en el marc del qual els joves podran participar en tallers científics de la URV durant una setmana. D’altra banda, i amb el mateix objectiu, també s’organitza l’URV Summer Lab, en aquest cas adreçat a joves de 1r a 3r d’ESO.

Fins al 30 de juny, els joves de 4t d’ESO i 1r de batxillerat es poden inscriure en alguna de les nou propostes científiques de l’EstiURV que es duran a terme les setmanes del 8 al 12 i del 15 al 29 de juliol als laboratoris i a les aules de la Universitat. En aquest cas s’inscriuen en un únic taller que es farà durant una setmana. D’aquesta manera, els joves que enguany acabin el darrer curs d’ESO o el primer curs de batxillerat poden dedicar una setmana de les seves vacances d’estiu a participar dels tallers científics que la URV organitza amb l’objectiu de fomentar el seu interès per la ciència i despertar vocacions. Els participants han de presentar la nota mitjana. El termini de preinscripció s’acaba el 25 de juny.

D’altra banda l’URV Summer Lab, adreçat a joves de 1r a 3r d’ESO, és una activitat d’estiu on els joves podran tenir un primer contacte amb el món universitari alhora que s’endinsen en els coneixements i disciplines científiques. Tot amb un component lúdic que afavoreix l’aprenentatge i desenvolupa les capacitats personals i vocacionals. Es treballaran cinc tallers per setmana, cada dia d’un àmbit diferent, per tenir un coneixement global dels diferents ensenyaments. L’URV Summer Lab es durà a terme del 1 al 26 de juliol, dividit en quatre setmanes en horari de 9h a 13:30h i els tallers es faran al campus Sescelades. En aquest cas, les inscripcions es poden fer per setmanes. També s’ofereix servei d’acollida matinal i servei de menjador al migdia. Per aquesta activitat, les preinscripcions estaran obertes dins el 13 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: