Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls clou avui el cicle de xerrades 'El camí cap a l’aprenentatge'

El cicle organitzat per Xerr@mpa’s ofereix informació i respòn a les inquietuds de les famílies sobre diversos àmbits que afecten als infants

Imatge d'arxiu d'una xerrada sobre aprenentatge a Valls Imatge d'arxiu d'una xerrada sobre aprenentatge a Valls CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 23 Mai 2019 07:37

Aquest dijous 23 de maig, de 17:30 a 19:00h, a la Biblioteca Popular de Valls, tindran lloc les darreres dues xerrades del cicle 'El camí cap a l’aprenentatge. Enfocament multidisciplinar'. Aquest cicle està organitzat per Xerr@mpa’s, un òrgan participatiu que aglutina les associacions de famílies dels centres educatius de primària i secundaria de Valls i que, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Valls, es reuneix i organitza propostes com xerrades divulgatives o tallers amb l’objectiu d’oferir informació i respondre a les inquietuds de les famílies sobre diversos àmbits que afecten als infants de la ciutat.

La primera conferència 'Instaurem els fonaments de l'aprenentatge. Una mirada neuromotriu' serà impartida per la vallenca Marta Ortega, fisioterapeuta, Doctora per la UB especialitzada en neurodesenvolupament infantil.

La següent xerrada 'Dos ulls per aprendre' anirà a càrrec de Mercè Fonoll i Dolors Bonet, optometristes de les Òptiques La Creu Blanca de Valls, i especialistes en visió infantil i teràpia visual.

Totes les xerrades van orientades a les famílies però també al personal docent i altres professionals que treballin amb infants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: