Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Famílies afectades pel tancament de la línia de P3 de l'Escola Isabel Besora acusen Generalitat i Ajuntament "de passar-se la pilota"

Els pares i mares lamenten que s'hagi desconvocat la taula mixta prevista per avui entre l'Ajuntament de Reus i el Departament d'Educació que havia de donar una resposta

Imatge d'arxiu de l'Escola Isabel Besora de Reus Imatge d'arxiu de l'Escola Isabel Besora de Reus ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Mai 2019 19:17

Des de fa unes setmanes, un grup de famílies de l'Escola Isabel Besora de Reus reclamen que es recuperi la segona línia de P3 que va ser eliminada el curs passat, tal i com se'ls havia promès si hi havia demanda. Els pares i les mares critiquen que tot i que s'hagin preinscrit més de 50 alumnes -molts més dels que correspondria a una sola línia-, ni l'Ajuntament de Reus ni el Departament d'Educació de la Generalitat els donen una resposta favorable a les seves demandes.

Com a conseqüència de les protestes que va haver-hi la setmana passada, les famílies afectades asseguren que se'ls va prometre una resposta per aquest dilluns 20 de maig, quan s'havia de reunir la taula mixta  Generalitat-Ajuntament. Però la resposta tampoc ha arrribat perquè la taula ha estat desconvocada per després de les eleccions municipals del 26-M: "Per una banda, ens arriben informacions que ha estat l'ajuntament qui ha desconvocat aquesta reunió i, des del mateix ajuntament, ens diuen que ha estat el Departament".

Per tot plegat, les famílies ja n'estan fartes d'aquesta situació: "Nosaltres entenem que es van passant la pilota d'uns als altres, i que el futur dels nostres fills els importa ben poc. Estem farts de paraules buides i mentides. Volem una resposta positiva i ferma", i afegeixen "lluitarem pel bé dels nostres fills i filles".

Els pares i les mares recorden que "la nostra aposta per escolaritzar els nostres fills és aquesta escola, no una altra" alhora que lamenten que "tenim la sensació que el futur dels nostres fills i filles està sent un joc per als polítics".

Les famílies han adreçat una carta tant a la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Reus, M. Dolors Sardà, com als alcadables dels partits que es presenten a les eleccions municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: