Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Famílies de l'escola Isabel Besora de Reus demanen reobrir la segona línia de P3

Els pares i mares es concentraran aquest dijous 16 de maig, a les 18:45h, al davant de la Sala Santa Llúcia, on es celebrarà un debat electoral

Imatge d'arxiu de l'escola Isabel Besora de Reus Imatge d'arxiu de l'escola Isabel Besora de Reus ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 21:21

Un grup de famílies de l'escola Isabel Besora de Reus demanen que es torni a reobrir el segon grup de P3 que va ser eliminat l'any passat. Hores d'ara, ja s'han preinscrit 51 alumnes i només hi ha una sola línia. Això vol dir que la meitat d'alumnes es quedaria sense accedir a l'escola. Els pares i mares s'han mostrat sorpresos i indignats ja que el Departament d'Educació de la Generalitat no preveu inicialment obrir una segona línia. Segons les famílies, des del centre els van assegurar que la Generalitat reobriria el grup que va ser eliminat el curs passat si existia una forta demanda de places, com així ha estat.

Concentració prèvia a un debat electoral

Per aquest motiu, els pares i mares faran sentir la seva veu aquest dijous 16 de maig, en una concentració convocada a les 18:45h al davant de la Sala Santa Llúcia, escenari d'un debat electoral que tindrà lloc a les 19:00h i on hi seran presents els caps de llista de tots els partits polítics que actualment tenen representació a l'Ajuntament de Reus. Amb el lema "Volem de nou el nostre P3!", les famílies es queixaran davant els polítics reusencs donat que "el futur dels nostres fills i de l'escola Isabel Besora està en joc" i han anunciat que "demà volem que ens escoltin al debat electoral".

Les famílies també han creat el grup de Facebook 'Volem portar els nostres fills a l'escola Isabel Besora', on han publicat un comunicat denunciant la situació. En aquest comunicat responsabilitzen tant a la Generalitat com a l'Ajuntament de Reus de l'eliminació de la segona línia de P3: "L'any passat es va argumentar que obrint dos grups es perjudicaria a les altres escoles de la zona, un fet que es desmenteix veient que cap escola de la zona està en situació de tancar cap grup".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: