Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El grau d’Educació Infantil de la URV practica la formació en psicomotricitat a una escola de Coma-ruga

Les sessions, preparades pels estudiants de la seu Baix Penedès, pretenen optimitzar el desenvolupament psicomotor dels infants de 3 a 6 anys

Una de les pràctiques dels estudiants del grau d'Educació Infantil a l'escola Pla de Mar de Coma-ruga Una de les pràctiques dels estudiants del grau d'Educació Infantil a l'escola Pla de Mar de Coma-ruga URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2019 11:21

El grau d’Educació Infantil que s’imparteix a la seu del Baix Penedès de la URV reprèn aquest mes de maig el projecte de col·laboració amb l’Escola Pla de Mar de Coma-ruga. A través d’aquest, els estudiants del grau posen en pràctica la formació teòrica de l’assignatura ‘L’observació i l’avaluació del joc de l’Infant’. La intervenció pràctica es fa a partir de la preparació i desenvolupament de sessions de psicomotricitat per part de l’estudiantat del grau de la URV destinades als infants de P3, P4, P5 de l’Escola Pla de Mar. Es duu a terme durant els mesos de maig i juny d’aquest curs 2018-2019.

Les sessions de psicomotricitat estan destinades a optimitzar el desenvolupament psicomotor dels infants de 3 a 6 anys. Són part de la formació didàctica que reben els futurs mestres i que implica l’aplicació dels coneixements adquirits en les sessions teòriques de l’assignatura ‘L’observació i l’avaluació del joc de l’Infant’ i la reflexió compartida sobre la pròpia pràctica. Són, per tant, part essencial del procés de formació dels estudiants, ja que és on conflueixen i es posen en pràctica la formació teòrica i la formació professional.

El projecte compta amb la col·laboració dels professionals de l’Escola Pla de Mar i especialment de les mestres del Cicle d’Educació Infantil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: