Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV i l’Associació d’Empresàries i Emprenedores anuncien col·laboracions futures

La rectora de la URV i la vicepresidenta de l’associació han signat un conveni de col·laboració

La presidenta de l'ADEE, Laura Roigé, la rectora de la URV, Maria José Figueras, i la vicepresidenta de l'ADEE, Sonia Mateo La presidenta de l'ADEE, Laura Roigé, la rectora de la URV, Maria José Figueras, i la vicepresidenta de l'ADEE, Sonia Mateo ALBA SANCHA
Ensenyament Alba Sancha
Divendres, 05 abril 2019 13:39

La URV i l’Associació d’Empresàries i Emprenedores (ADEE) de les Comarques de Tarragona han signat un conveni marc de col·laboració per a establir una relació entre la institució i l’entitat de cara a les futures sinergies i projectes en comú que podran sorgir. Arran de la signatura d’aquest, s’establirà un feedback constant entre la universitat i l’associació que permetrà una col·laboració en diferents àmbits, com podria ser a través dels mateixos estudiants de la URV, a més de cursos de formació o bé cursos d’emprenedoria.

El conveni de col·laboració l’han signat la rectora de la URV, Maria José Figueras, i la vicepresidenta de l’ADEE, Sonia Mateo. Figueras s’ha mostrat satisfeta amb aquest acord que permetrà que després es puguin desenvolupar “els annexos que convingui per realitzar les activitats que es vulguin realitzar”, com “cursos de formació o la col·laboració entre els nostres estudiants i algunes empreses que té l’agrupació”, tal com ha exemplificat la rectora. Per la seva banda, Mateo ha destacat que aquesta col·laboració permetrà que l’ADEE es nodreixi “dels professionals formats a la universitat, a través de la borsa de treball de la URV”, com també que les empresàries i professionals adscrites a l’associació puguin esdevenir “mentores”, en els cursos d’emprenedoria, per exemple.

Associació d'Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona

L’ADEE és una agrupació que aglutina a dones empresàries i emprenedores que tenen empreses a nivell local, nacional o internacional, com també a dones professionals que ocupen alts càrrecs en diferents sectors, tal com ha explicat la seva vicepresidenta. D’aquesta manera, l’ADDEE no es limita només a dones que tinguin la seva pròpia empresa. Pel que fa als sectors, el ventall és molt ampli, tot i que Mateo ha detallat que prioritza el sector serveis, amb empreses d’autocars, serveis de turisme o cellers, però també existeixen altres sector, com el de les empreses agroalimentàries.

Més de 1.500 empreses confien en la URV

D’altra banda, pel que fa a la formació de talent de l’estudiant i la seva ocupabilitat en empreses del territori, Figueras ha manifestat que “en els darrers cinc anys, més de 1.500 empreses han confiat en la URV a l’hora d’oferir llocs de treball”. La rectora també ha recordat que el 69% dels graduats per la URV troba feina abans dels tres primers mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: