Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornades d’emprenedoria a l’Institut Baix Camp de Reus

L’institut ha convidat a nous emprenedors perquè expliquin el seu projecte

Imatge d'arxiu de l'Institut Baix Camp de Reus, on es celebraran les jornades Imatge d'arxiu de l'Institut Baix Camp de Reus, on es celebraran les jornades CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Març 2019 10:17

El proper dimarts 2 d’abril comencen les quartes jornades d’emprenedoria a l’Institut Baix Camp de Reus. Durant els quatre dies que dura l’activitat, l’institut rebrà vàries visites d’emprenedors nous i d’altres amb recorregut, que explicaran els seus projectes i les seves experiències.

Aquestes jornades tenen un caràcter transversal, ja que comprenen tots els estudis del centre i diverses disciplines més concretes. Els alumnes parlaran de l’administració dels diners, aprendran com funcionen les cooperatives i molt més.

El departament de Formació i Orientació laboral també ha organitzat un concurs pel dimecres 3, que durarà tot el matí i al final es farà l’entrega de premis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: