Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

200 alumnes i professors de llengües clàssiques es trobaran a Constantí

El primer 'Ludi Constantineses' es celebrarà aquest divendres 22 de març, a la vil·la romana de Centcelles, a Constantí

Imatge d'arxiu de la vil·la romana de Centcelles, a Constantí Imatge d'arxiu de la vil·la romana de Centcelles, a Constantí INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2019 10:59

Aquest divendres 22 de març, a partir de les 9h, es realitzarà la primera trobada d’alumnes i professors de llengües clàssiques, a la vil·la romana de Centcelles de Constantí.

El ‘I Ludi Constantineses’ reunirà més de 200 persones, en representació de 9 instituts del Tarragonès i del Baix Camp (Ins Constantí, Ins Fontanelles, Ins Baix Camp, Ins Gaudí, Escola Puigcerver, Col•·egi Sant Josep, Ins Josep Tapirò, Ins Comte de Rius i Ins Torredembarra).

Al llarg de la jornada es realitzaran cinc tandes de jocs, de les que un equip en resultarà guanyador.

També hi assistiran persones representatives de l’àmbit a fer la recepció. Aquestes són Mercè Grané i Montse Alberich (Grup de Treball de Clàssiques de l’ICE de la URV), la directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), Mònica Borrell Giró, l’inspector en cap adjunt del departament d’Educació, Rafael Muñoz Melgar i l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez Ibarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: