Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Deu alumnes d’instituts de Cambrils exposen els seus treballs a les jornades ‘Societat de Recerca’

Les presentacions es faran el 19 i 26 de març i el 2 d’abril, a l’Ateneu Juvenil

Imatge d'alumnes d'un institut de Cambrils Imatge d'alumnes d'un institut de Cambrils SÍLVIA JARDÍ / ACN
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Març 2019 18:15

Deu alumnes de diferents instituts i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils exposaran els seus treballs en la tercera edició de les jornades de debat ‘Societat de Recerca’, organitzades pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. Les jornades es portaran a terme els dimarts 19 i 26 de març i 2 d’abril, de 18 h a 20 h, a la sala polivalent de l’Ateneu Juvenil, i estan obertes a tota la ciutadania, professionals de diferents sectors i el món acadèmic.

L’objectiu és dinamitzar el pensament i debat a la societat de Cambrils i donar visibilitat als treballs de recerca que sovint no tenen repercussió fora dels instituts. A més, les sessions de debat esdevenen una oportunitat pels i les joves, ja que persones amb experiència professional de diferents àmbits parlaran a partir de les dades recollides en les seves investigacions i reconeixeran la feina i esforços que hi han dedicat. La iniciativa s’emmarca en el projecte ‘Ells ho han fet’ del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 i compta amb la col·laboració del Campus Extens URV, els instituts Mar de la Frau, Cambrils, Ramon Berenguer IV i l’Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Cada alumne tindrà 15 minuts per exposar el seu treball

Durant les exposicions, cada alumne explicarà el seu treball en uns 15 minuts aproximadament davant del públic assistent i, a partir d’aquesta exposició, començarà un debat de 20 minuts entre participants i experts en la matèria, conduit per persones dinamitzadores. Per acabar, es farà la conclusió i tancament del tema sobre el treball de recerca.

El dimarts, 19 de març, s’exposaran els treballs ‘Kanata: Descobrint els orígens del Canadà’, de Jofre Salsench; ‘Anamorfosis: L'angle màgic’, d'Ignacia Martínez; i ‘Faste Sellers: literatura o necogi’, d'Andreu Dalmau. En la següent sessió, el 26 de març, els treballs exposats seran ‘Tim Burton: un univers personal’, de Paula Torné; ‘La física del tennis’, de German Anashkin; i ‘Construcció d'una casa 3D’, d'Alban Thomas. Per últim, el 2 d’abril es presentaran ‘Sentiments i psicosi’, d'Abril Garriga; ‘Death and now?’, de Sarah Leona Aerts; ‘Sistema d'educació de Canadà’, de Santi Villa; i ‘Fusió del menjar mediterrani i d'Argentina’, de Nicolás Chertrudis i Joel Pérez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: