Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern i les universitats catalanes participen en el 19è Espai de l'Estudiant de Valls

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) té un estand propi al saló que se celebra avui i divendres per informar sobre l'accés a la universitat i l'oferta de graus i màsters

Un moment de la inauguració de la 19a edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls Un moment de la inauguració de la 19a edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls GOVERN.CAT
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 14 Març 2019 19:05

La Secretaria d’Universitats i Recerca, a través del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), que integra totes les universitats catalanes, participa a la 19a edició de l’Espai de l’Estudiant. El saló se celebra avui i divendres a la Sala Kursaal de Valls.

L’estand del CIC ofereix informació sobre l’accés i l’admissió a la universitat –com ara proves d’accés, preinscripció universitària, notes de tall, ponderacions o calendaris–, l’oferta d’estudis de graus i de màsters universitaris, beques i ajuts a l’estudi, i, en definitiva, tots els aspectes relacionats amb les universitats de Catalunya.

El secretari general del CIC, Lluís Baulenas, ha participat avui en l’acte d’inauguració del saló vallenc i ha destacat com aquest espai “s’ha consolidat com el certamen de referència per als estudiants i els professionals de l’ensenyament secundari i superior de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre”. En aquesta línia, Baulenas ha explicat la importància de la informació i l’atenció que els visitants poden trobar en l’estand del CIC i que “permet orientar els estudiants en la tria del seu futur acadèmic i professional”. En l’edició anterior, per l’estand del sistema universitari català hi van passar els més de 6.000 assistents al certamen i els 64 centres de secundària que van concertar visita.

L’objectiu de l’Espai de l’Estudiant, organitzat pel Consorci Pro-Universitari de l’Alt Camp-Conca de Barberà, és apropar l’oferta formativa als estudiants d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius. El saló també està obert al públic en general que estigui interessat en màsters, postgraus, cursos d’especialització, tallers ocupacionals i no reglats o formació permanent que estaran presents en els 56 estands de l’edició d’enguany.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: