Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola de Mares i Pares del Vendrell programa una xerrada per a uns infants més segurs i autònoms

La xerrada tindrà lloc el dimecres 13 de març, a les 15:15h, a l'escola Teresina Martorell

Imatge d'arxiu d'una xerrada anterior del cicle 'L'ofici de ser pares' de l'Escola de mares i pares del Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell Imatge d'arxiu d'una xerrada anterior del cicle 'L'ofici de ser pares' de l'Escola de mares i pares del Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Març 2019 07:47

El proper dimecres 13 de març, de 15:15 h a 16:15 h, a l’escola Teresina Martorell del Vendrell, tindrà lloc la xerrada 'Educar sense servir-los: infants més segurs i autònoms', a càrrec de Sandra Rente García, psicopedagoga de Xenòlit, dins del cicle 'L'ofici de ser pares' de l'Escola de mares i pares del Pla Educatiu d’Entorn.

Fins al final del mes de maig el cicle continuarà amb més xerrades del programa de l’Escola de Pares i Mares. Totes les sessions són obertes i gratuïtes a totes les famílies i educadors dels centres escolars del Vendrell i la comarca. No cal inscripció prèvia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: