Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 25 universitats es trobaran a la IV Fira Internacional de l'Escola Internacional del Camp

L'objectiu és oferir a la comunitat educativa del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, alumnes, famílies i professionals de l'educació, assessorament per trobar la seva millor opció de futur

Imatge d'arxiu de l'última edició de la fira al centre amb seu a Salou Imatge d'arxiu de l'última edició de la fira al centre amb seu a Salou EIC
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Febrer 2019 18:19

Més de 25 universitats nacionals i internacionals estaran presents a la nostra escola per celebrar novament a Salou la Fira Internacional d’Universitats EIC, que enguany arriba a la quarta edició, el proper divendres 22 de febrer des de les 10.00h. a les 13.30h.

Aquesta és una iniciativa de la Fundació Escola Internacional del Camp amb l’objectiu d’oferir a tota la comunitat educativa del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i sud de Catalunya, alumnes, famílies i professionals de l'educació, informació àmplia i individualitzada, ajudant als estudiants a trobar la seva millor opció de futur.

La fira és oberta a tots els alumnes des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat i famílies de dins i fora de l’escola que vulguin conèixer de primera mà l’oferta educativa de més de 25 universitats, públiques i privades, nacionals i internacionals.

Aquesta iniciativa forma part del Pla de desenvolupament d’activitats d’orientació acadèmica i professional que segueixen els alumnes de l’EIC al llarg del seu procés d’ensenyament-aprenentatge. La Fira d’Universitats va néixer per donar solució al nostre pla d’orientació però ara s’obre a tot el territori.

En la mateixa línia d’orientació, obrim la possibilitat a l’alumnat que conegui, a través d’una xerrada informativa amb el testimoni i participació d’ex-alumnes, els cicles formatius de la mà de la Fundació Bertelsmann, que treballa en la creació i consolidació d’una Formació dual que aglutina empreses, centres educatius i institucions.

En el seu conjunt, es presenta doncs un ventall diferent i alternatiu al que podran trobar en d’altres fires del sector, a fi d’ajudar a l’alumnat a ampliar la seva mirada i prospecció d’oportunitats.

L’organització posa autocars a disposició dels centres educatius que ho necessitin per poder-los ajudar a desplaçar-se aquell dia fins a la fira.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: